By using Elementorforum.com’s services you agree to our Cookies Use and Data Transfer outside the EU.
We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, ads and Newsletters.

  • Join the Best Unofficial Elementor Support forum

    Provide or get advice on everything Elementor and Wordpress, ask questions, gain confirmation or just become apart of a friendly, like minded community who love Wordpress and Elementor


    Join us!
elementor official

Previewing problem with custom fields

Samoreen

Samoreen

New Member
Hi,

I don't know whether the problem described below is related to Gutenberg, ACF or Elementor. So, I'm reporting it to all sides.

I have created CPTs to which some custom fields are attached via ACF. The authors create custom posts, edit them in Gutenberg (they are not allowed to use Elementor) and fill in the custom fields. Each of these CPTs is handled by a corresponding Elementor model. This model dynamically retrieves the contents of the custom fields and display them.

Problem
While the posts are in draft mode in Gutenberg, previewing in Gutenberg is working fine. As soon as the post has been published, previewing in Gutenberg is no longer working correctly : all the elements displaying the custom field contents are empty in the preview. Switching back to draft mode makes the problem disappear.

However, the post is always displayed correctly in any case for the site visitors. Only the previewing doesn't work.

I don't understand where the problem could be.

Any idea ?

Thanks in advance.

Patrick
 
elementor official

Latest posts

Latest Products

Other Elementor Resources

elementor official
elementor official
Top