By using Elementorforum.com’s services you agree to our Cookies Use and Data Transfer outside the EU.
We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, ads and Newsletters.

  • Join the Best Unofficial Elementor Support forum

    Provide or get advice on everything Elementor and Wordpress, ask questions, gain confirmation or just become apart of a friendly, like minded community who love Wordpress and Elementor


    Join us!
elementor official

Posts element showing Tags in Taxonomy Badge when Category is selected.

dtremel

dtremel

New Member
I'm using the Posts element in several locations on the home page of a site. A few days ago the Taxonomy Badge under one of the elements started showing the tags rather than the category. It seems to only be on new posts created after Wednesday morning.

Has anyone run in to this issue?

I tried recreating the element from scratch. Also duplicating one of the Posts elements that is working. I even tried changing the theme and deactivating all plugins except for Elementor.

I only manage a few sites with Elementor installed. I'm not sure where else to look to fix the issue.
 
elementor official

Attachments

dtremel

dtremel

New Member
Though it seemed like this issue had solved itself, it has returned. If anyone has some insight it would be greatly appreciated.

Thanks!
 
elementor official
dtremel

dtremel

New Member
Turned out I was chasing the wrong issue. The problem was in was in the Ultimate Addons for Elementor plugin. I updated that to the latest version. The problem has been corrected.
 
elementor official

Latest posts

Other Elementor Resources

elementor official
elementor official
Top