By using Elementorforum.com’s services you agree to our Cookies Use and Data Transfer outside the EU.
We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, ads and Newsletters.

  • Join the Best Unofficial Elementor Support forum

    Provide or get advice on everything Elementor and Wordpress, ask questions, gain confirmation or just become apart of a friendly, like minded community who love Wordpress and Elementor


    Join us!
elementor official

Open link in new window/tab not working

S

selma123

New Member
Hi,

I have some links in Text and buttons with setting "open in new Window" but they are not opening in new window. I deactivated all plugins already and also have tried other default theme. I also tried html code, nothing worked. Any idea whats wrong?

Thank you in advance for your support solving this issue.
 
elementor official
lwoodsusa

lwoodsusa

New Member
OK. Now tell me a couple of links that don't work right.
 
elementor official
S

selma123

New Member
Hi, all the links on the . home page are set to open in new tab:
For example here thttps://www.atlas-stiftung.ch/konrad-winterthur/#projektinformation





the news button should open the PDF in new tab.:
1576181180630.png






or here the links with pdf files (2nd and 3rd tab),there are some more external links too.
1576181180676.png


thank you in advance for your help.
 
elementor official
lwoodsusa

lwoodsusa

New Member
Did you set the "new window" option in your Button options?

1576182030970.png
 
elementor official
S

selma123

New Member
Hi there,

Yes, I did and this option is also saved when I re-enter edit mode.
The fiield "open in new windows" is selected for each link, but why are the links still not opening?

I also tried the Icon list widget, but still the same issue :-( When adding open in new window in html code, also the same issue.


1576214596191.png






1576214634773.png



thank you in advance for helping me on this.


best regards,


Radana
 
elementor official
lwoodsusa

lwoodsusa

New Member
Do you have the capability for creating a new website on the same server? If so, build an empty site and test to see if you have the same problem.
Another option...much easier. Disable all of your plugins except Elementor. Create a new page with a button/link and see if that one has the problem. Then you can start narrowing in on where the problem is.
 
elementor official
S

selma123

New Member
Hi,

I could solve this issue now, it was caused by the WP Accessibility plugin!

thank you anyway for your help.

best regards,
 
elementor official

Latest posts

Other Elementor Resources

elementor official
elementor official
Top