By using Elementorforum.com’s services you agree to our Cookies Use and Data Transfer outside the EU.
We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, ads and Newsletters.

  • Join the Best Unofficial Elementor Support forum

    Provide or get advice on everything Elementor and Wordpress, ask questions, gain confirmation or just become apart of a friendly, like minded community who love Wordpress and Elementor


    Join us!
elementor official

Off canvas menu shows normal on desktop but shows on the end of the site on tablet and mobile

A

Anna Belle

New Member
Hello,

does anyone has an idea and can help me with my problem:

i built an Off Canvas Menu in Elementor Pro with the help of the tutorial of Ooooh Boi on YT.
Everything went fine and it shows normal in the desktop version. But in the tablet and mobile version it appears at the end of the side. That means i have to scroll down to see and close the popup navigation.

Maybe someone had the same problem or has an idea?
i am really wondering, because it is already there and showing normal in the desktop version...

thanks a lot! Anna
 
L

lari

New Member
Hi Anna -

I am having the same or similar issue with exactly the same Oooh Boi tutorial. Desktop, menu works fine, as soon as screen scales down, my menu slides in beneath the footer. I'm using Ocean WP theme, if that's at all relevant. Did you ever find out and fix whatever is happening? Thanks! Larry
 
L

lari

New Member
Hello,

does anyone has an idea and can help me with my problem:

i built an Off Canvas Menu in Elementor Pro with the help of the tutorial of Ooooh Boi on YT.
Everything went fine and it shows normal in the desktop version. But in the tablet and mobile version it appears at the end of the side. That means i have to scroll down to see and close the popup navigation.

Maybe someone had the same problem or has an idea?
i am really wondering, because it is already there and showing normal in the desktop version...

thanks a lot! Anna
Hello again - I discovered my problem (which sounds the same as yours) is down to the theme I was using. After I switched from Ocean WP to GeneratePress the problem went away. Hope this helps.
 

Latest posts

Latest Resources

Other Elementor Resources

elementor official
Top