By using Elementorforum.com’s services you agree to our Cookies Use and Data Transfer outside the EU.
We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, ads and Newsletters.

  • Join the Best Unofficial Elementor Support forum

    Provide or get advice on everything Elementor and Wordpress, ask questions, gain confirmation or just become apart of a friendly, like minded community who love Wordpress and Elementor


    Join us!
elementor official

Images not showing in Preview

Z

Zad

New Member
Hi everybody! It's nice to meet you, I'm Giada, from Italy! I'm experiencing a problem with the Elementor plugin, which I have used to build my WP site.

Many images can be seen in the side menu, but are not showing in the preview. An awkward thing is that I can still have them saved on my computer with a right click! Also the logo has disappeared, but it still redirects you to the homepage with a click. Images are there, but cannot be seen.

I have tried disactivating other plugins, but elementor seems to have the issue. May I ask for some help? Hope to hear from you soon!
 
Ruthy Licht

Ruthy Licht

New Member
I have the same issue and tried everything I could find online:
  • Switched to theme twenty Nineteen
  • Disabled all plugins
  • Tried incognito
  • Tried safe mode
  • Tried the debugger
Nothing helped - my images load to the builder but disappear 2-3 seconds later.

Were you able to solve it?
 
Z

zgrove

New Member
Change the image size to custom, fixes the issue. Don't know why this is happening but this is working for me.
 
Ruthy Licht

Ruthy Licht

New Member
haha so odd!!
I'm done with that project but great tip for future issues. Thank you!!
 

Latest posts

Latest Resources

Other Elementor Resources

elementor official
Top