By using Elementorforum.com’s services you agree to our Cookies Use and Data Transfer outside the EU.
We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, ads and Newsletters.

  • Join the Best Unofficial Elementor Support forum

    Provide or get advice on everything Elementor and Wordpress, ask questions, gain confirmation or just become apart of a friendly, like minded community who love Wordpress and Elementor


    Join us!
elementor official

Configuring Facebook "Like" Plug-in in Elementor Pro/OceanWP theme

Maxx

Maxx

New Member
Hello Everyone,
I am new to the forum. I have an issue with a plug-in that I hope someone can help me with.
I’m going through a tutorial on EPro hosted on Youtube.
I’ve come upon a point where I am instructed to install a FB “Like” plug-in in the default sidebar.
With reference given to the attached image:
The instructor installs the widget using the given parameters (1). He achieves the expected result (2).
However, when I use the same parameters, my plug-in does not show up (3).
Now the copy in “a.” and “c.” is there, but not visible. But the copy/image in “b.” does not show at all.
Does anyone have a remedy for this; what am I doing wrong?

I am running:
Theme:
OceanWP
Page Builder: Elementor v2.7.2, Elementor Pro v2.6.5
Plug-in(s): Portfolio for Elementor, 1.04, Ocean Extra 1.5.16

Thank you for your help and consideration.

Widget-Help.jpg
 
elementor official

Latest posts

Other Elementor Resources

elementor official
elementor official
Top